Koncertkalender

Koncertkalender

DAOS har i samarbejde med internetportalen Kultunaut udviklet en koncertkalender, som sikrer en bred markedsføring af medlemsorkestrenes koncerter og samtidig bruges til indrapportering af koncerter og arrangementer, så de er dækket af den kollektive aftale med KODA.

Koncertkalenderen giver en række fordele for medlemsorkestrene:

  • Bred markedsføring af koncerterne, der vil blive annonceret på kultunaut.dk, på daos.dk samt i alle de lokale medier, der samarbejder med Kultunaut.
  • Mulighed for udtræk af et koncertprogram i form af en word-fil til udprintning eller til videre bearbejdning.
  • Mulighed for elektronisk salg af billetter via orkestrets egen hjemmeside og via Kultunaut i samarbejde med billetsystemet Place2Book, der er det billigste på markedet.
  • Automatisk rapportering til KODA af orkestrets koncertprogrammer, så det lever op til de krav, der stilles i den kollektive aftale mellem DAOS og KODA.

Det er vigtigt at koncertprogrammet indtastes i koncertkalenderen her på DAOS’ hjemmeside og ikke på Kultunauts egen hjemmeside. Ellers vil oplysningerne ikke blive registreret hos KODA og koncerten vil ikke være dækket ind af den kollektive KODA aftale.

Mange aviser bruger Kultunaut som grundlag for deres koncertoversigter og henter ofte oplysningerne i god tid. Vi anbefaler derfor at indtastningen sker så tidligt som muligt for at sikre den bredeste markedsføring af koncerterne.

Du kan finde en vejledning i brugen af koncertkalenderen HER

Koncertkalenderen findes under menupunktet AKTIVITETER / AKTUELLE KONCERTER