Tutti

Tutti hjælper med at forbinde musikere og ensembler

DAOS har i samarbejde med IT-virksomheden Kvalifik lavet en hjemmeside, som kan forbinde musikere som søger et orkester, med orkestre som søger nye musikere. 
 
På tutti.daos.dk kan I oprette opslag hvor I søger nye musikere, I kan skrive hvilke(t) instrument(er) I søger, og I kan samtidig skrive en lille tekst om jeres orkester, f.eks at I tager på udenlandsture fra tid til anden, eller at I ofte tager ud og drikker en øl efter prøverne. På Tutti kan musikere som søger et orkester også lave opslag, så måske behøver I ikke engang at lave et opslag for at skaffe den/de nye musikere I leder efter!
 
Ud over at I som orkester kan bruge Tutti til rekruttering, kan det også bruges til at finde/søge mindre kammermusikgrupper (strygekvartteter, blæserkvintetter, mm), så hvis nogle af jeres medlemmer søger kammermusikensembler, kan Tutti også også bruges til det.

Vi håber, at I vil tage godt imod Tutti, og bruge den aktivt. Hvis Tutti bliver en success vil der sandsynligvis være grundlag for at videreudvikle det. Vi ses på Tutti!