PK rasmus og lauraSlagtøjskursus for amatørmusikere og musikskoleelever med
Gert Mortensen og Fredrik Engdahl

På grund af coronarestriktioner er det ikke muligt at afholde kurset i februar som planlagt.

Nye datoer i oktober måned meldes ud snarest muligt.

 DAOS inviterer i samarbejde med Danish Percussion Academy til slagtøjskursus lørdag den 6. februar kl. 11-17 og søndag den 7. februar 2021 kl. 10-16 på Københavns Musikskole, Staldgade 29, 1699 København V.
Gert Mortensen og Fredrik Engdahl, der begge er lærere på Københavns Musikskole og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og sammen har Danish Percussion Academy, vil være instruktører på dette kursus, der er et tilbud til slagtøjsfolk i alle aldre, både musikskoleelever med et par års undervisning bag sig og amatørmusikere, der har spillet i masser af år.
De to dages slagtøjskursus vil blive tilrettelagt med et varieret program på forskellige niveauer, der både indeholder megafedt sammenspil og workshops i grupper med undervisning i bl.a. marimbasammenspil samt orkesterslagtøj.
Efter tilmelding vil du pr. mail blive bedt om at oplyse, hvilke instrumenter du spiller, om du er musikskoleelev eller amatørmusiker, din alder og hvor mange år, du har spillet slagtøj.
Slagtøjskurset har plads til max. 20 slagtøjsspillere, så gå ikke glip af denne begivenhed. Kurset sluttes af med en lille koncert kl. 15 søndag eftermiddag.
Deltagerprisen er 400 kr. for voksne og 150 kr. for unge under 25, og man skal selv medbringe frokost. Evt. rejse og overnatning er for deltagernes egen regning. Der ydes en rabat på 50 kr. for personlige medlemmer af DAOS.
Tilmelding og betaling sker på DAOS’ hjemmeside på dette link senest 15. januar 2021.
DAOS medlemsdatabase (e-medlem.dk)

Invitationenen kan downloades her.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til DAOS’ bestyrelsesmedlem Louise Broch på mobil 2234 4479 eller e-mail louisebroch@gmail.com

Venlig hilsen DAOS’ bestyrelse.