spilfordronningSelvom Danmark så småt begynder at åbne op efter påske, er der desværre lange udsigter til, at vi kan spille sammen igen. Det vil vi i Copenhagen Phil - hele Sjællands Symfoniorkester gerne forsøge at imødekomme ved, at alle som spiller et instrument, nu kan være med til at spille til ’Danmark Synger for Dronningen’.

Copenhagen Phil - hele Sjællands Symfoniorkester har allerede indspillet akkompagnement til sangene, og til ’I Danmark er jeg født’ har vi fået lavet ’play-along’stemmer til følgende instrumenter: Blokfløjte, Guitar, Ukulele, El-bas, Klaver/orgel, Fløjte, Piccolofløjte, Obo, Engelsk horn, Es-klarinet, Klarinet, Bassethorn, Altklarinet, Basklarinet, Fagot, Sopransax, Altsax, Tenorsax, Baritonsax, Kontrafagot, Valdhorn og althorn, Trompet/kornet/flygelhorn, Basun/euphonium/bariton, Tuba, Harpe, Violin, Bratsch, Cello, Kontrabas, Harmonika, Slagtøj.
Noderne kan hentes på Copenhagen Phils hjemmeside her: https://copenhagenphil.dk/lyt-og-oplev/danmarkspiller

Tanken er, at alle, som vil, har mulighed for at spille med torsdag den 16. april 2020 kl. 12.00-12.30, når hele ’Danmark Synger for Dronningen’. Eventet bliver transmitteret på TV2.

Den enkelte musiker har mulighed for at videooptage sig selv og efterfølgende poste det på sin Facebook-væg – og meget gerne tagge Copenhagen Phil. Derudover vil det være fantastisk, hvis den enkelte også sender videoen som en privat besked til Copenhagen Phils facebook-side. Vi vil så efterfølgende klippe de mange modtagne videoer sammen til en fælles version til brug på orkestrets hjemmeside og SoMe.

Link til Facebook opslag https://www.facebook.com/148223635228636/posts/3181792088538427/