Nyheder:

Arrangement for unge DAOS-medlemmer:
Ungearrangementet på Askov Højskole, der skulle være løbet af stabelen i september, er desværre aflyst. I stedet arrangerer DAOS et heldagsmøde for unge musikere, der vil vide mere om, hvordan man bliver god til at lave orkesterprojekter fra start til slut. Mødet kommer til at ligge i november måned i København, hold øje med Facebook og hjemmesiden, mere information kommer snart.

 

Kursus for symfonisk messing i Rødovre tæt på København:
Kurset finder sted på Rødovre Musikskole den 28. og 29. januar 2023 med Leon Samálsson og Christian Schmiedescamp som instruktører. Kurset henvender sig både til musikskoleelever og amatørmusikere.
TILMELDING ER ÅBEN: LÆS MERE HER

 

Kursus for violinister i Aarhus:
Kurset finder sted på Aarhus Musikskole den 25. og 26. februar. Instruktører er Kristoffer Dolatko og Peter Clemson Steensgaard. Kurset henvender sig både til musikskoleelever og amatørmusikere.

Dansk Amatørorkester Samvirke, DAOS, er en landsorganisation for danske amatørsymfoniorkester og kammerorkestre.

Året igennem arrangeres kurser og stævner for udvalgte instrumentgrupper. Hertil kommer DAOS' flagskib: Sommerstævnet på Askov Højskole med op mod 300 deltagere hvert år.
Medlemmerne kan endvidere nyde godt af en omfattende nodebank med både orkester- og kammermusik samt en slagtøjsbank, hvorfra slagtøjsinstrumenter udlånes til medlemsorkestrenes koncerter. 
DAOS bidrager desuden gennem samarbejder med musikskoler og gennem sommerstævnets børneorkester aktivt til at vedligeholde fødekæden fra musikskoler til amatørorkestre.

Læs meget mere om DAOS' formål og vedtægter i menuen Om DAOS.